BestPrice.gr
Categories
Your Cart

Other

Η αράχνη! Όλοι, σχεδόν, την λογαριάζουν για έντομο μα δεν είναι παρά κοντοσυγγενής του σκορπιού. Περπατάει με οκτώ πόδια και το σώμα της χωρίζεται σε κεφαλοθώρακα και κοιλιά. Δεν είναι έντομο, αλλά έχει άμεση σχέση μ' αυτά (τα έντομα). Στον ιστό της (που η ίδια υφαίνει μ' ένα νήμα που παράγει το ίδι..
9.95€
Ex Tax:9.95€
Ένας δρομέας, ένας διευθυντής κλινικής, μία νοσηλεύτρια, ένας οπαδός, δύο ηλικιωμένοι, ένας καθηγητής, ένας γιατρός και μία εργαζόμενη γυναίκα βιώνουν σε οκτώ διαφορετικές ιστορίες τον χρόνο και τις διακυμάνσεις του με τον δικό τους τρόπο, μέσα από τη δική τους διάσταση, μέσα από τον δικό τους ιδιαί..
12.72€
Ex Tax:12.72€
Στα κύματα! Ένα μικρό σκαρί Στα κύματα! Κι η νύχτα φτάνει! Κανείς δε θα γυρίσει ένα σκαρί Στο κοντινότερο λιμάνι;Και λένε οι θαλασσινοί -για χτες- Όταν το δείλι θάμπωσε Νικήθηκε ένα μικρό σκαρί Και μες στα βάθη κύλησε.Και λένε οι άγγελοι -για χτες- Όταν η αυγή κοκκίνισε Ένα σκαρί -δα..
33.92€
Ex Tax:33.92€
Ένα μωσαϊκό διηγημάτων… Για έρωτες που πονούν και έρωτες που ποθούν. Για έρωτες που μπλέκονται και έρωτες που λύνονται. Για έρωτες τυχερούς που βίαια διακόπηκαν νωρίς και τους άλλους, που ξέφτισαν από την προσδοκία της αθανασίας τους. Και γύρω τους, μέσα τους, άνθρωποι, με τις ιστορίες και τις αμαρ..
13.00€
Ex Tax:13.00€
Το βιβλίο που ανέτρεψε τον μύθο Jimi Hendrix για να τον κάνει. . . πραγματικότητα! Μια νέα οπτική στην ευαίσθητη προσωπικότητα, τη φαντασία και τη μουσική ιδιοφυΐα του πρόωρα χαμένου Jimi Hendrix. Ένας οριστικός απολογισμός της πολυτάραχης ζωής του, από τα δύσκολα παιδικά χρόνια μέχρι τη λάμ..
18.20€ 26.00€
Ex Tax:18.20€
Αλέξανδρος Μωραϊτίδης. Κοιμήθηκε ενενήντα χρόνια πριν στο θαυμαστό νησί, ως Ανδρόνικος μοναχός. Τον κλείνουμε, στεγανά, σε μικρές παραγράφους. Με λέξεις κλισέ. Με ξυγίσματα, με κρίσεις, με βαριά λογύδρια. Άλλον αέρα ανάπνεε αυτός. Είτε στο καράβι για τον τόπο του. Είτε στα Κατουνάκια, στους ευλογημ..
8.00€
Ex Tax:8.00€
Με το Αγαπημένο Βρωμοδουβλίνο ολοκληρώνεται η μυητική τριλογία του Άρη Μαραγκόπουλου στο Ulysses του Τζέιμς Τζόις, μια προσφορά των εκδόσεων Τόπος στα εκατό χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού αυτού έργου.Το Αγαπημένο Βρωμοδουβλίνο είναι ένας εικονογραφημένος πλοηγός στο, κατά γενική ομολ..
20.00€
Ex Tax:20.00€
Υπήρξαν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι; Πριν από πόσους αιώνες έζησαν; Πώς τα κατάφεραν και κράτησαν τη ζωή τους τόσο απλόχωρη ώστε να συγκατοικεί το παρόν τους με το παρελθόν και το μέλλον, χωρίς διαγωνισμούς ή διαζεύξεις; Πώς κατόρθωσαν να γλυκάνουν και να χαρούν αισθήματα που σήμερα φαίνονται βαριά και α..
20.00€
Ex Tax:20.00€
Δύο γυναίκες. Η Ελληνίδα. Μεγάλη σε ηλικία, ανήμπορη να αυτοεξυπηρετηθεί, αμίλητη και κλεισμένη στον εαυτό της, και, το κυριότερο, με Αλτσχάιμερ. Δεν θυμάται τίποτε πια. Έχει ξεχάσει ποια ήταν, τι έζησε, ποιον και πόσο αγάπησε. Κι αν τη δονούν ακόμη κάποιες εκλάμψεις, σύντομα θα πάψουν κι αυτές… Η Α..
13.30€
Ex Tax:13.30€
Το πεδίο της παρούσας μελέτης καθορίστηκε από την ελληνική ποδοσφαιρική λογοτεχνία του εικοστού αιώνα και το πώς μέσα από αυτήν, με ταυτόχρονη εξέταση των όρων φιλολογικού και ειδολογικού προσδιορισμού της, αναδύονται όψεις της φιλοσοφίας του ποδοσφαίρου, απόψεις, δηλαδή, για τον ρόλο του ποδοσφαίρο..
16.50€
Ex Tax:16.50€
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ζωή της Λάουρα στο πλευρό του δον Μάσιμο Τοριτσέλι, ενός από τα πλέον επικίνδυνα αφεντικά της Μαφίας στη Σικελία, είναι κάθε άλλο παρά ήρεμη. Συχνά βρίσκεται η ίδια σε κίνδυνο, ως στόχος των αδίστακτων εχθρών του Μάσιμο, που δεν υπολογίζου..
4.99€
Ex Tax:4.99€
Ποια θα μπορούσε άραγε να είναι η συμβολή της ελληνικής πνευματικής παράδοσης στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, την εποχή της παγκοσμιοποίησης; Υπάρχουν στην παράδοσή μας κοσμοθεωρητικά σχήματα ή συστήματα αξιών που να έχουν ευρύτερο ευρωπαϊκό και οικουμενικό ενδιαφέρον; Που να προβάλλουν εναλλακτικά πρότυπ..
22.50€
Ex Tax:22.50€
Showing 1 to 12 of 233 (20 Pages)