BestPrice.gr
Categories
Your Cart

Books for parents

Ανησυχείτε γιατί το παιδί σας αποφεύγει τη μαθησιακή διαδικασία; Αποσπάται εύκολα η προσοχή του; Παρουσιάζει δυσκολίες στην ακολουθία οδηγιών και στην ολοκλήρωση των εργασιών; Απαντάει παρορμητικά και συνεπώς λανθασμένα; Το επίπεδο της συγκέντρωσης ποικίλλει από παιδί σε παιδί. Όλα τα παιδιά όμω..
9.90€
Ex Tax:9.90€
REBORN: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Upon order
REBORΑπό το 2016 που ξεκίνησε το ταξίδι μου στη δημιουργική φωτογράφηση νεογέννητου άρχισα να ανακαλύπτω χαρακτηριστικά μου άγνωστα μέχρι τότε! Να βρίσκομαι έξω από τη ζώνη άνεσης μου και παρόλα αυτά να αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να τα καταφέρω με επιμονή, υπομονή, με πολλή αγάπη για το αντικείμενό μο..
16.44€
Ex Tax:16.44€
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει.«Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία..
13.95€ 15.50€
Ex Tax:13.95€
Οι λέξεις κάνουν ιστορίες. Οι ιστορίες είναι αφηγήσεις μικρών και μεγάλων στιγμών στη ζωή ενός ανθρώπου. Οι ιστορίες μαθαίνουν, προβληματίζουν, δίνουν ερεθίσματα για σκέψη και μερικές φορές οδηγούν στη μίμηση. Τρεις ιστορίες μιλούν για τη θέληση της ανταπόκρισης στην αγάπη κάποιου άλλου, τη σημασία..
10.89€
Ex Tax:10.89€
H Dr Becky Kennedy, εξαιρετικά δημοφιλής ειδικός επί γονεϊκών θεμάτων και δημιουργός της πλατφόρμας Good Inside, μοιράζεται την πρωτοποριακή προσέγγισή της για την ανατροφή των παιδιών και προσφέρει πρακτικές στρατηγικές με τρόπο που κάνει τον γονιό να αισθάνεται καλά. Στη διάρκεια των περασμένων χ..
18.80€
Ex Tax:18.80€
Ο Λουκάς είναι ένα παιδί που δεν μπορεί να μείνει ακίνητο. Ξεχνά πάντα να σηκώνει το χέρι του στην τάξη και δεν περιμένει τη σειρά του. Δυσκολεύεται πολύ να ακολουθεί κανόνες. Στο διάλειμμα, τα υπόλοιπα παιδιά δεν τον θέλουν στην ομάδα τους, επειδή δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. ..
9.00€
Ex Tax:9.00€
Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, μου αρέσει να μετράω τα τρένα που περνούν από τη γέφυρα. Καμιά φορά κάποιο τρένο δεν έρχεται στην ώρα του, κι αυτό με στενοχωρεί πολύ. Κάθομαι και το περιμένω μέχρι να έρθει… Η μαμά μου τότε μου φωνάζει: Άλεξ! Άλεξ! Κάνε γρήγορα, θ’ αργήσεις! Έλα τώρα, τελείωνε!Με λένε Άλ..
7.70€
Ex Tax:7.70€
ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ
Upon order
Αυτή είναι η ιστορία της πριγκίπισσας Χαράς, που δυστυχώς κάθε άλλο παρά χαρούµενη είναι. Ενώ έχει όλα όσα θα επιθυµούσε κάθε παιδί, εκείνη είναι θλιµµένη. Ο βασιλιάς για να την ευθυµήσει συµβουλεύεται διάφορους ανθρώπους. Θα καταφέρει άραγε κάποιος να εµφανίσει στο πρόσωπο της πριγκίπισσας ένα χαµ..
10.00€
Ex Tax:10.00€
Όλοι θυµόµαστε τον αγαπηµένο µας δάσκαλο ή την αγαπηµένη µας δασκάλα. Πού θα βρισκόµασταν χωρίς αυτούς_αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που µας εµπνέουν, µας στηρίζουν και µας ενθαρρύνουν;Είτε είναι παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί ή προπονητές, το βιβλίο αφιερώνεται σε αυτούς. Για να γιορτάσουµε γι..
12.00€
Ex Tax:12.00€
Η ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Upon order
Στο ανά χείρας δοκίμιο, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι «η τρυφερότητα του πατέρα», η φιλόστοργη στάση απέναντι στα παιδιά του, καθιστά την πατρότητα πιο εκφραστική. Το συναίσθημα αυτό -και η εκδήλωσή του- υποστηρίζει και συνοδεύει τα μικρά μέλη της οικογένειας και τους νέους ενηλίκους καθώς μεγαλώνουν..
12.72€
Ex Tax:12.72€
Πολλές φορές αναρωτιέμαι, αν ήμουν δάσκαλός μου, τι θα έβλεπα σ’ εμένα. Σίγουρα δεν είχα αυτοπεποίθηση. Σίγουρα δεν μπόρεσα να δεθώ εύκολα με άλλα παιδιά - η γνωριμία μέσα στις τάξεις δεν είχε τη σημασία που της δίνουμε σήμερα. Δεν υπήρχε και η ανάγκη που υπάρχει σήμερα. Ανάγκη να αναγνωρίσουμε τα σ..
14.40€
Ex Tax:14.40€
Showing 1 to 12 of 28 (3 Pages)