BestPrice.gr
Categories
Your Cart

Philosophy

Την έκδοση αυτή του άγνωστου στο ευρύ κοινό έργου του Θεοφράστου ''Των μετά τα φυσικά" με απόδοση στη νεοελληνική, σχολιασμό και ποικίλα εισαγωγικά στοιχεία, τη χαρακτηρίζω ως ένα σημαντικό γεγονός για τους μελετητές του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και ειδικότερα της αριστοτελικής και πλατωνικής φιλ..
12.27€
Ex Tax:12.27€
Ο Αχιλλέας μεγάλωσε και ήρθε η ώρα για σοβαρές συζητήσεις με τους μεγάλους. Έτσι έμαθε από τη μητέρα του ότι όλοι έχουμε καρδιά και μυαλό, και μάλιστα μας μιλάνε και τα δυο. Αυτό που δεν του είπε είναι πότε να ακούει το ένα και πότε το άλλο. Ο Αχιλλέας, λοιπόν, αποφάσισε να το ανακαλύψει μόνος του…..
5.50€
Ex Tax:5.50€
Με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας μπαίνετε σε μια περιπέτεια... ..όπως όταν πετάς ένα βότσαλο σε μια ήρεμη λίμνη κι αυτό αρχίζει να δημιουργεί κυκλικούς κυματισμούς που απλώνονται. ...όπως όταν μια ακτίνα φωτός περνάει από ένα πρίσμα και αναλύεται στα χρώματα του φάσματός της. ...όπως όταν ..
9.00€
Ex Tax:9.00€
Τον Ιανουάριο του 1992, ένα φορτίο από 29.000 πλαστικά ζωάκια έπεσε στον βόρειο Ειρηνικό ωκεανό. Για είκοσι και πάνω χρόνια, τα ζωάκια αυτά ταξιδεύουν στις θάλασσες όλου του κόσμου, από την Αλάσκα μέχρι τη Χαβάη, και από τις ακτές της Αμερικής μέχρι την Ιαπωνία, προσφέροντας στους περιβαλλοντολόγο..
13.90€
Ex Tax:13.90€
Αγαπημένε, αναγνωρίζουμε με την ύψιστη συμπόνια τις δοκιμασίες που υπομένεις. Παρακολουθούμε την πάλη των ανθρώπων και παρεμβαίνουμε, όπως μπορούμε καλύτερα, όταν προσκαλούμαστε. Επιδίωξή μας είναι να αφυπνίσουμε μέσα σου αρχαίες μνήμες, για να σε καθοδηγήσουμε στον νόστο σου.Καθώς διαβάζεις τα ..
14.00€
Ex Tax:14.00€
Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 3 ετών. Παιχνίδια λογικής, παζλ, διαφορές και ομοιότητες, μετρήσεις… Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και μάθησης θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Θα δεχθείτε την πρόκληση να βρείτε μαζί με το παιδί σας τις λύσ..
5.90€
Ex Tax:5.90€
Ένας ταξιδιώτης που διέσχιζε τα βουνά συνάντησε έναν ηλικιωμένο άντρα που πάλευε να φυτέψει μια μικρή αμυγδαλιά. Γνωρίζοντας πως οι αμυγδαλιές θέλουν πολλά χρόνια για να μεγαλώσουν, είπε στον άντρα: "Μου φαίνεται παράξενο που ένας άντρας στην ηλικία σου φυτεύει ένα δέντρο που αργεί τόσο πολύ να μεγα..
12.50€
Ex Tax:12.50€
- Οι κρεατοφάγοι θα πάνε άραγε στον Παράδεισο; - Τα δένδρα έχουν δικαιώματα; - Είναι σωστό να "σχεδιάζει" κανείς πώς θα είναι το παιδί που θέλει να αποκτήσει; Αν η ηθική είναι ένα ταξίδι, μήπως είναι τελικά ένα ταξίδι στην αυταπάτη; Οι αρχαίοι φιλόσοφοι συνειδητοποίησαν ότι το ζήτημα χρειαζότα..
19.36€
Ex Tax:19.36€
Κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο από το ευφυές δίδυμο Pinto & Chinto, με τίτλο «111 Παράξενες και αστείες ιστορίες με μικρά και μεγάλα ζώα». Αυτή τη φορά οι δύο ταλαντούχοι δημιουργοί ασχολούνται με τα ζώα και πλάθουν για τους αναγνώστες τους σύντομες χιουμοριστικές ιστορίες για 111 πλάσματα του ζωικο..
17.00€
Ex Tax:17.00€
123
Upon order
Άνοιξε τα παραθυράκια και μάθε τους αριθμούς! Δες μέσα από τις τρυπούλες και μάντεψε τι κρύβεται...
9.90€
Ex Tax:9.90€
Showing 1 to 12 of 4415 (368 Pages)