BestPrice.gr
Categories
Your Cart

Finance

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει κριτικά τις ανταγωνιστικές αφηγήσεις περί εργασίας και επισφάλειας στο λόγο των νέων εργαζομένων στην Ελλάδα της "κρίσης".Με ποιους τρόπους κατανοούν και περιγράφουν τις συνθήκες επισφαλούς εργασίας; Πώς αντιλαμβάνονται την αμειβόμενη εργασία και από ποι..
10.00€
Ex Tax:10.00€
Επιτέλους! Έφτασε η ώρα της συνέντευξης για τη θέση εργασίας που διεκδικείς και τόσο πολύ θέλεις. Όµως η χαρά σου επισκιάζεται από το άγχος. Ίσως γιατί την προηγούµενη φορά δεν κατάφερες να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, επειδή δεν τις περίµενες. Ίσως γιατί, ενώ τις απάντησες και πίστευες ότι όλ..
9.00€
Ex Tax:9.00€
Στην 6η έκδοση του έργου «Σύνταγμα (τσέπης)», εκτός από τις διατάξεις του ισχύοντος Συντάγματος και το Κοινοβουλευτικό Μέρος του Κανονισμού της Βουλής που ρυθμίζει την οργάνωση και τη λειτουργία της, παρατίθεται το πλήρες κείμενο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και των πρ..
14.00€
Ex Tax:14.00€
«Όταν προκαλείτε τους κανόνες, κανονίζετε τις προκλήσεις! Στις 7 Ιουλίου 1993 ένα υπέροχο κότερο πέρασε δίπλα από το τραπέζι μου στην παραλία, αλλάζοντας τη ζωή μου για πάντα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού έπαιζε με διαφορετικούς κανόνες! Μέχρι εκείνο το μοιραίο από..
8.52€
Ex Tax:8.52€
Tο λεύκωμα αυτό δεν αποσκοπεί στο να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής διαφήμισης. Oύτε πολύ περισσότερο να αναδείξει τις καλύτερες καταχωρήσεις της αντίστοιχης εποχής. Είναι ένα ευχάριστο, ελπίζουμε, πολυσέλιδο "καρτ ποστάλ'' που μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή τόσο κοντινή, αλλά και τόσο μακρινή...
12.72€
Ex Tax:12.72€
Αν έπρεπε να επιλέξετε 11 από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές συμβουλευτικής εργασίας, σε ποιες θα καταλήγατε; Πώς και σε ποιες περιπτώσεις θα εφαρμόζατε τις τεχνικές αυτές και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν συνδυαστικά; Τι δείχνει η εμπειρική έρευνα για την αξία των τεχνικών αυτών κ..
10.00€
Ex Tax:10.00€
Οι 100+1 Ιδιοφυίες του Μάρκετινγκ δεν είναι απλώς ένα ακόμη βιβλίο για το μάρκετινγκ. Είναι το ίδιο το μάρκετινγκ αυτό καθ' αυτό. Είναι ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, αλλά και στο παρόν, για να μας μυήσει σε αυτό τον συναρπαστικό κόσμο του μάρκετινγκ, μέσα πάντα από τους σημαντικότερου..
17.80€
Ex Tax:17.80€
[...] Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται ήδη κάπως άσχημα ή τραγικά, το χειρότερο δεν σας το έχω πει ακόμη. Όλη αυτή η παγίδα, όλο αυτό το έργο που στήθηκε εις βάρος μου, τα ψέματα που μου είπαν και με υποχρέωσαν να τα μάθω, η προσπάθεια απαξίωσής μου όταν τα έμαθα(!), οι απειλές και η καταστολή όταν απαί..
13.80€
Ex Tax:13.80€
Τι ακριβώς είναι το σωστό μάνατζμεντ; Πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις καταστάσεις που συναντά στη ζωή του, είτε στον χώρο εργασίας είτε αλλού; Στον πολύτιμο αυτό οδηγό περιέχονται οι 150 πιο χρήσιμες συμβουλές για να γίνετε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί ..
6.00€
Ex Tax:6.00€
"Η ελληνική έντυπη διαφήμιση χρειάστηκε λιγότερο από έναν αιώνα για να διανύσει την απόσταση από την πρώτη της εμφάνιση (το 1840 περίπου), μέχρι την ίδρυση των πρώτων διαφημιστικών της γραφείων (γύρω στο 1925). Απόσταση, που η δυτική έντυπη διαφήμιση χρειάστηκε υπέρδιπλάσιο χρόνο για να διανύσει (απ..
20.00€
Ex Tax:20.00€
Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τα πράγματα που μας λέει ο κυρίαρχος λόγος και δεν ισχύουν, σχετικά με την ελληνική κρίση. Δεν παράγουμε σχεδόν τίποτε ως χώρα. Καταναλώνουμε περισσότερα από όσα παράγουμε. Ο ελληνικός καπιταλισμός είναι στρεβλός, υπανάπτυκτος και εξαρτημένος. Στην Ελλάδα δεν υπάρχ..
13.78€
Ex Tax:13.78€
Showing 1 to 12 of 2752 (230 Pages)